ULTIMA ORĂ / Școlile din Olt vor rămâne închise și miercuri, 11 ianuarie

Din cauza condițiilor meteorologice deosebite, Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Olt a hotărât suspendarea cursurilor în toate unitățile de învățământ preuniversitar din județ și miercuri, informează OLT-ALERT. Pentru joi și vineri, 12 ți 13 ianuarie, nu s-a luat o decizie, situația urmând să fie analizată la nivelul fiecărei localități/unități de învățământ, astfel ca factorii de decizie să dispună suspendarea cursurilor doar acolo unde este cazul.

După ce școlile au rămas închise luni și marți din cauza vremii rele, Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Olt a hotărât suspendarea cursurilor în toate unitățile de învățământ preuniversitar din județ și miercuri.

„Având în vedere condițiile meteorologice deosebite, în baza art. 9 alin 4 lit.b din Ordinul nr. 5079 din 31.08.2016 privind aprobarea Regulamentului-cadru de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar, Consiliul de administrație al Inspectoratului Școlar Județean Olt, în ședința din 10.01.2017, a hotărât suspendarea cursurilor în unitățile de învățământ preuniversitar din județul Olt pentru ziua de miercuri, 11.01.2017”, se arată într-un comunicat de presă al IȘJ Olt.

Pentru joi, 12 ianuarie, respectiv, vineri, 13 ianuarie, va fi analizată situația din fiecare localitate/unitate de învățământ și se va decide suspendarea cursurilor doar acolo unde este cazul, se mai precizează în comunicatul citat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here