Danezii caută căpşunari. Detalii despre preselecţie, program de lucru şi salariu

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza, în prima jumătate a lunii martie, la Brașov, o bursă a locurilor de muncă sezoniere în sectorul agricol pentru Danemarca.

Mai precis, un angajator danez are nevoie de 30 de persoane pentru cules căpşuni.

Durata contractului este de aproximativ 6 – 7 săptămâni, 6 zile/săptămână, în medie 25-30 ore/săptămână.

Plata muncii este în funcție de cantitatea recoltată (la kilogram). Se plătește echivalentul în coroane daneze a aprox. 1 euro brut/kg, plus 6,75 % spor de muncă grea, plus 12,5% bani de vacanță aplicați la suma totală. Mai multe informații despre plata muncii găsiți pe website-ul: www.duborgjordbaer.dk, iar despre impozite pe: http://www.skat.dk/SKAT.

Muncitorii vor fi cazaţi în camere amenajate în cadrul unui imobil. Taxa de cazare pe zi/persoană este echivalentul în coroane daneze a circa 8 euro (se asigură spații pentru prepararea mâncării, internet wireless, dușuri, TV, mașini de spălat).  Alte informații găsiți pe website-ul: www.duborgjordbaer.dk.

Angajatorul danez caută persoane cu vârsta de minimum 18 ani care să cunoască limba engleză la nivel mediu şi care să poată face faţă muncii fizice grele. Experienţa în muncă agricolă (cules căpşuni) constituie un avantaj. Se acceptă și cupluri.

Pentru a aplica, candidații trebuie să acceseze link-ul: http://www.duborgjordbaer.dk/job-application.html. De pe acest link se descarcă modelul de CV  EUROPASS, ce trebuie completat în limba engleză și cu poză atașată. CV-urile se trimit pe adresa de e-mail: info@duborgjordbaer.dk.

Preselecţia persoanelor care au aplicat se face de către angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor preselectate de către angajatorii danezi se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brașov. Detalii referitoare la data, locul şi programul selecţiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

Informaţii suplimentar pot fi obţinute pe site-ul ANOFM: www.eures.anofm.ro sau la A.J.O.F.M. Olt, str. Prelungirea Crişan, nr. 2, Compartiment EURES, telefon: 0249/411002.

Data limită de trimitere a CV-urilor: 15.02.2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here