Autostrada Craiova – Slatina – Pitești a fost prinsă în bugetul pe 2017

Imagine: olttv.ro

Construirea Autostrăzii Craiova-Slatina-Pitești, cu tot cu variantele ocolitoare la Slatina și Balș, a fost prinsă în bugetul pe 2017, anunță deputatul de Olt Marius Iancu.

Pentru această investiție s-a alocat suma de 18,920 milioane lei, bani ce vot fi folosiți pentru revizuirea studiului de fezabilitate și pentru elaborarea proiectului tehnic. Termenul de depunere a ofertelor este 17.02.2017, potrivit deputatului Marius Iancu.

„Autostrada Craiova – Pitești, care include și variantele ocolitoare pentru Slatina și Balș este prinsă în Bugetul pe 2017. Pentru această investiție s-a alocat suma de 18,920 milioane lei pentru revizuirea studiului de fezabilitate și elaborarea proiectului tehnic. Termenul de depunere a ofertelor este 17.02.2017. Este datoria noastră, a tuturor celor care am primit votul oltenilor, autorități locale, județene și parlamentari să facem toate demersurile pentru ca aceste fonduri să fie cheltuite, iar la finalul anului să avem un proiect al autostrăzii și să vorbim de începerea lucrărilor”, afirmă Marius Iancu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here