Șeful PSD Olt, Paul Stănescu, bătându-l pe umăr pe Florin Iordache: „Altă întrebare”

Momente de destindere, miercuri, printre politicieni și jurnaliști, la conferința de presă susținută de conducerea PSD Olt, la care a fost prezent și fostul ministru al Justiției, Florin Iordache și unde președintele organizației, Paul Stănescu, a glumit de câteva ori pe seama celebrei sintagme „Altă întrebare”, pentru care Iordache a ajuns extrem de cunoscut în zona glumelor.

La anumite întrebări mai sensibile, în ideea de a descreți puțin frunțile celor prezenți, deputatul Paul Stănescu nu a ezitat să folosească celebra sintagmă folosită în mod repetat de Florin Iordache în seara în care a anunțat că Guvernul Grindeanu a aprobat OUG 13/2017 privind modificarea Codului Penal și a Codului de Procedură Penală.

„Dacă îmi permiteți o glumă care circulă în această perioadă: altă întrebare”, a glumit Stănescu, bătându-l pe umăr pe Florin Iordache, stârnind zâmbetul jurnaliștilor și a colegilor de partid, la anumite întrebări.

De notat că Florin Iordache s-a ferit să îl mai ia gura pe dinainte și să repete sintagma care îi aparține, schimbând-o de data aceasta cu cuvântul „Altceva?!”.

Florin Iordache a participat, miercuri, la ședința Comitetului Executiv al PSD Olt, în cadrul căruia social-democrații olteni au adoptat trei rezoluții privind susținerea actualei conduceri a Partidului Social Democrat și a Guvernului Grindeanu, participarea la un eventual miting al social-democraților în Capitală și propunerea de excludere din PSD a primarului Iașului, Mihai Chirica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here