Noi TRĂDĂRI în PNL Olt: Cine se află pe picior de PLECARE din tabăra liberalilor

După ce Dalia Cîrstea  și Arina Georgescu au părăsit Partidul Național Liberal pentru a se înscrie în ALDE, pe picior de plecare din PNL Olt mai sunt și alte persoane după ce liberalii au pierdut alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

Discuții cu președintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niță, a purtat și fostul candidat la Primăria Slatina Marius Bălașa, ajuns, susținut de PNL, director al Corpului Didactic Olt.

De asemenea, potrivit unor surse liberale, discuții cu reprezentanții ALDE a purtat și Mihai Cîrloganu, consilier local la Slatina din partea Partidului Național Liberal. În jurul unei oportunități similare s-ar afla și tatăl său, Cristinel Cârloganu, director al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt.

Primele care au ales să părăsească Partidul Național Liberal după ce liberalii au pierdut alegerile parlamentare au fost Dalia Cîrstea, șefa femeilor liberale din județ, și Arina Georgescu, șefa femeilor liberale din cadrul PNL Slatina, care au migrat la ALDE. Cele două aveau și o miză importantă în această alegere, ele ocupând cele două posturi de inspector general adjunct din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Olt, pe care sperau, prin trecerea la un partid aflat în coaliția la guvernare, să le păstreze. N-a fost să fie, pentru că, luni, au fost schimbate, prin decizii ale ministrului Educației, cu Mariana Gheorghe și Florica Grecu. Atunci când au trecut la ALDE, Dalia Cîrstea și Arina Georgescu și-au motivat alegerea prin faptul își doreau să își continue proiectele în cadrul IȘJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here