FOTO/VIDEO Mână CRIMINALĂ pe strada Banului din Slatina / IMAGINILE spun TOTUL

Un incendiu puternic a cuprins, joi seară, o casă și anexele gospodărești ale acesteia de pe strada Banului din Slatina, acolo unde pompierii au ajuns cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea focului pus, se pare, intenționat de cineva.

Focul a izbucnit în jurul orei 21.00, mai multe persoane care locuiau în casă refugiindu-se la vecini, două dintre ele având nevoie de ajutorul paramedicilor din cauza atacurilor de panică suferite.

La fața locului au ajuns pompierii Detașamentului Slatina cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

„Pompierii au găsit în flăcări acoperișul casei, bunurile din două camere de locuit și o anexă gospodărească”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

O minoră, în vârstă de 16 ani și un bărbat, în vârstă de 33 de ani, au suferit atacuri de panică și au fost asistați la fața locului de echipajul SMURD.

Intervenția salvatorilor a durat aproximativ două ore, iar incendiul a distrus acoperișul casei pe circa 70 de metri pătrați, o anexă gospodărească pe circa 20 de metri pătrați și bunurile din două camere de locuit.

Cauza probabilă a incendiului este folosirea intenționată a sursei pentru a genera incendiul, susțin pompierii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here