Jandarmii din Olt, în ACȚIUNE: Sancțiuni consistente și infractori descoperiți

Jandarmii din Olt au executat, în prima lună din acest an, peste 1.300 de misiuni pentru menţinerea şi asigurarea ordinii publice, fie în colaborare cu Poliția, fie cu efective proprii, aplicând 120 de sancţiuni contravenţionale celor certați cu legea, în valoare de peste 43.000 de lei şi constatând 65 de infracţiuni cu 60 de autori identificați.

Jandarmii olteni au participat la menţinerea ordinii publice prin organizarea, împreună cu Poliţia, a peste 1.100 de patrule mixte, executând 260 misiuni de patrulare cu efective proprii, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural. În plus, efectivele inspectoratului au executat 11 misiuni de asigurare a ordinii publice la manifestări culturale şi au executat 41 de misiuni în cooperare cu alte instituţii (Direcţia Silvică Olt, executori judecătorești, I.P.J. Olt).

Pe timpul misiunilor executate luna trecută, jandarmii olteni au aplicat 126 de sancţiuni contravenţionale, respectiv 22 de avertismente şi 104 amenzi, valoarea totală a acestora fiind de 43.500 lei.

De asemenea, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au constatat 65 de infracţiuni, dintre care 20 în misiuni proprii şi 45 în cooperare cu Poliţia, cu 60 de autori identificaţi.

„Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie”, se precizează într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Olt.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here