FOTO/Un autoturism a fost făcut PRAF de un TIR pe DN6, în Olt/Două victime

Un grav accident de circulație s-a petrecut vineri seară pe DN6 în Olt, pe raza localității Stoenești, unde un autoturism în care se aflau trei persoane a intrat pe contrasens și a fost izbit în plin de un TIR. Accidentul s-a soldat cu doi răniți, una dintre victime fiind transportată la spital.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 22.20, pe DN 6, pe raza comunei Stoenești, în afara localității, unde un tânăr din Slatina care conducea autoturismul, în care se mai aflau doi pasageri, a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, unde, din sens opus, circula regulamentar un TIR care transporta cosmetice din Turcia. Coliziunea a fost una extrem de puternică.

„Un tânăr de 18 ani, din Slatina, în timp ce conducea autoturismul pe DN6, în afara localității Stoenești, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un TIR. Din accident a rezultat rănirea ușoară a șoferului din autoturism și a unui pasager în aceeași mașină, în vârstă de 26 de ani, din comuna Dăneasa”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD, care au acordat primul ajutor șoferului rănit și pasagerului. Din cauza rănilor mai grave suferite, pasagerul a fost transportat la Centrul de Primiri Urgență din cadrul Spitalului Municipal Caracal.

„Pe lângă echipajul SMURD, s-a intervenit și cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, care a fost folosită la sablarea carosabilului”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, plutonierul major Daneial Nedeloiu.

Nici unul dintre cei doi conducători auto implicați în accident nu consumaseră băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, susțin polițiștii. Oamenii legii au deschis un dosar penal și fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here