Petrecere marca PSD de 1 Mai, la Slatina, pe malul Oltului, cu mici și bere

Şi în acest an Ziua Internaţională a Muncii va fi sărbătorită de PSD Olt, în mod tradițional, cu muzică, mititei și bere, la iarbă verde.

La Slatina, social-democrații au ales ca locaţie pentru petrecere pădurea de la malul Oltului, în zona stației de epurare a orașului (Căcâna), la eveniment fiind așteptați membri marcanţi şi membri simpli ai partidului, dar şi simpatizanţi ai PSD.

Tradiţia sărbătoririi zilei de 1 Mai a fost întreruptă doar anul trecut, când sărbătoarea a picat în plină campanie electorală, când, potrivit noilor modificări aduse legilor electorale, astfel de manifestări sunt interzise.

„Ca de fiecare dată de 1 Mai – mai puţin anul trecut când a picat în campania electorală şi nu aveam voie la astfel de manifestări – suntem prezenţi la iarbă verde cu toţi membrii şi simpatizanţii noștri. Vom avea atât muzică, cât şi celelalte activităţi specifice unei zile de 1 Mai pe care vrem s-o petrecem împreună. Petrecerea va începe de la ora 11.00 şi va continua până când va pleca ultimul membru de partid”, a declarat Marius Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here