Fostul senator de Olt Teiu Păunescu a fost numit secretar de stat la Ministerul Muncii

Fostul senator de Olt Teiu Păunescu, membru ALDE, a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale.

Numirea a fost făcută printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu, publicată marți seară în Monitorul Oficial al României.

Postul a fost obținut în urma negocierilor pe care ALDE le-a purtat cu PSD, în contextul parteneriatului pe care cele două partide îl au în actul guvernării.

Teiu Păunescu a obținut, la alegerile parlamentare din 2012, mandatul de senator din partea PP-DD, partid pe care avea să îl părăsească în 2014, când a trecut la UNPR. Nici aici nu și-a găsit locul, în aprilie 2016 înscriindeu-se în ALDE, din partea căreia a încercat, la alegerile parlamentare de anul trecut, să obțină un nou mandat de senator, fără succes însă.

Un alt post pe care l-a obținut în urma negocierilor cu PSD este cel de subprefect al județului Olt, pe care urmează să fie numit, cel mai probabil astăzi, Radu Ioniță. Acesta a demisionat, luni, din ALDE, condiția obligatorie pentru ocuparea acestei funcții fiind aceea de a nu face parte din nici un partid politic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here