Bărbat SPÂNZURAT într-o localitate din Olt/S-a încercat resuscitarea lui, fără succes

Un bărbat din localitatea olteană Bălteni a fost găsit spânzurat marți seară. La fața locului a ajuns un echipaj de prim ajutor de la SMURD Slatina, care a inițiat imediat manevrele de resuscitare a victimei. Din păcate, sinucigașul nu a putut fi readus la viață.

Bărbatul, Nicolae Goran, avea 48 de ani și locuia cu soția și cei doi copii într-un spațiu care aparține CFR. Soția este cea care l-a găsit spânzurat de clanța ușii.

Femeia a cerut ajutor și în scurt timp la locuința familiei Goran a ajuns un echipaj de prim ajutor din cadrul SMURD Slatina. S-au început imediat manevrele de resuscitare a victimei. Din păcate, bărbatul nu a mai putut fi readus la viață.

„Bărbatul de 48 de ani a fost declarat decedat în urma efectuării resuscitării cardio-pulmonare fără răspuns”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Se vorbește că omul era cunoscut cu probleme psihice și că la gestul sinuciderii ar fi contribuit și consumul de alcool.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here