O maşină s-a făcut SCRUM pe un drum naţional din Olt. Ce s-a întâmplat/FOTO+VIDEO

Un autoturism care circula pe DN 64 a luat foc din senin, miercuri seară, în dreptul localităţii Brâncoveni. Văzând că iasă fum, şoferul a virat la dreapta, pe un drum pe câmp. Abia a avut timp să părăsească autovehiculul, că acesta a fost cuprins în totalitate de flăcări.

La faţa locului au ajuns pompierii din Osica de Sus cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi deşi au intervenit imediat, maşina a fost distrusă de flăcări în totalitate.

„Pompierii de la Garda Osica de Sus au intervenit, în urmă cu puțin timp, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pe DN 64, în comuna Brâncoveni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism.

La sosirea echipajului, autoturismul era cuprins în totalitate de flăcări, șoferul reușind sa se autoevacueze înainte de izbucnirea focului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Pompierii au acționat aproximativ 30 de minute, autoturismul fiind distrus în totalitate.

Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit produs la un conductor electric deteriorat sau neizolat corespunzător.

Imagini: George-Ionut Ghizdavu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here