Casă ARSĂ din temelii azi-noapte în Olt/În aproape două ore a pierdut agoniseala de-o viaţă/FOTO+VIDEO

Casa unei persoane din oraşul Drăgăneşti-Olt a ars din temelii noaptea trecută. În ciuda eforturilor depuse de pompierii care au intervenit, nimic nu a mai putut fi salvat. Au rămas doar părţi din pereţi sub cerul liber. Pompierii au reuşit, totuşi, să evite şi o explozie, prin scoaterea din imobilul în flăcări, la timp, a unor butelii de aragaz.

Incendiul a izbucnit aproape de miezul nopţii, în jurul orei 23.35, şi imediat au fost alarmaţi pompierii care s-au deplasat la faţa locului în cel mai scurt timp posibil cu o autospecială de stingere.

„La locul incendiului s-au deplasat echipaje ale Gărzii de Intervenţie Stoeneşti cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi cu o ambulanţă. Intervenţia a durat o oră şi patruzeci de minute. A ars casa de locuit în totalitate”, a declarat înlocuitorul purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, căpitanul Cornel Gogolan.

În timpul intervenţiei, salvatorii au reuşit să scoată din locuinţă două butelii de aragaz, evitând astfel o explozie care ar fi complicat situaţia şi care ar fi putut face chiar şi victime.

Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spaţii închise, potrivit pompierilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here