Bărbatul din Olt care şi-a UCIS cu BESTIALITATE soţia a fost arestat preventiv

Bătrân de 85 de ani din oraşul Piatra Olt care la sfârşitul lunii trecute şi-a ucis soţia lovind-o de nenumărate ori cu o lopată a fost arestat preventiv, miercuri, pentru o perioadă de 30 de zile.

Arestarea bărbatului a fost dispusă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt, care a admis, în acest sens, solicitarea procurorilor, care îl reţinuseră pe bătrân, în aceeaşi zi, pentru 24 de ore.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt spun că, în data de 30 iulie, în timp ce suspectul, Marin Nicola, se afla în locuinţa comună din Piatra-Olt, sat Criva de Jos, a pus mâna pe o lopată şi a început să-şi lovească soţia în mod repetat, peste tot corpul. În scurt timp, în urma loviturilor de o violenţă extremă, femeia a decedat.

După faptă, bătrânul a fugit de acasă şi s-a ascuns într-o altă locuinţă situată în aceeaşi localitate.

Corpul fără viaţă al femeii a fost găsit după două zile de fiul ei. În aceeaşi zi, făptaşul a fost şi el descoperit de poliţişti.

„După săvârşirea faptei, suspectul, N.M., a fugit de la locuinţa comună, acesta fiind depistat la data de 01.08.2017 cu ocazia cercetărilor, de către organele de poliţie, la un alt imobil de pe raza aceleiaşi localităţi.

Din concluziile preliminare întocmite de către medicul legist din cadrul IML Craiova rezultă că moartea victimei N.E. a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei meningo – cerebrale, consecinţa unui traumatism cranio-cerebral produs în condiţiile unui politraumatism – heteroagresiune.

Pe corp prezită multiple leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire repetată, cu corp dur cu margini ascuţite, posibil lopată, comprimare între planuri dure şi compresiune digitopalmară la nivel cervical.

Între leziunile traumatice şi deces există legătură de cauzalitate directă necondiţionată. Moartea poate data din data de 30/31.07.2017”, se arată într-un comunicat al Parchetului Olt.

Dacă va fi găsit vinovat, bătrânul riscă ani grei de puşcărie de unde, ţinând cont de vârsta sa, nici nu va mai ieşi, probabil, viu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here