Vechi judecător din Olt, ELIBERAT din FUNCȚIE de președintele Klaus Iohannis

Unul dintre judecătorii cu state vechi din județul Olt a fost eliberat, joi, 28 septembrie, prin decret, de președintele României, Klaus Iohannis. 

Este vorba de judecătorul Nicolae Rotea, care îndeplinea funcția de președinte al Judecătoriei Balș și care a solicitat pensionarea începând cu data de 1 octombrie 2017.

De altfel, președintele României a semnat mai decrete și pentru eliberarea din funcție a altor megistrați. La pensie mai pleacă Maria Codrea, judecător la Tribunalul Maramureș, Gheorghe Graure, procuror în cadrul DIICOT Ploiești, Sorin Sava, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Panciu, delegat în funcţia de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Adjud, Otila Abram, procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureș, și Nicoleta Florentina Baltă, procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție.

Nicolae Rotea este tatăl fostului secretar de stat în Ministerul Dezvoltării şi prefect de Olt, Cătălin Rotea, actual manager interimar al Spitalului Județean de Urgență Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here