Deschidere de an universitar pentru 300 de studenți ai Universității Pitești-Filiala Slatina

Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei, Ştiinţe Sociale şi Psihologie – Filiala Slatina, a Universităţii Piteşti, își redeschide porțile pentru anul universitar 2017 – 2018 marți, 2 octombrie, cu participarea unor oaspeți speciali. Aproape 300 de studenți încep studiile, dintre care 60 în anul I la licență și 50 înscriși la masterat.

Evenimentul este programat să înceapă la ora 14.00, la ceremonia deschiderii noului an de studiu participând și conf. univ. dr. Emanuel Soare, prorectorul Universității Pitești. De asemenea, vor fi de față prof. Florica Grecu, inspector școlar general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Olt, prof. univ. dr. Marin Ionică, directorului filialei, dar și reprezentanți ai administrației publice locale.

„Și în anul universitar 2017 – 2018 ne vom da toată silința, ca și în anii precedenți de aștfel, ca studenții noștri să aibă toate condițiile unor studii de calitate, astfel ca următoarele promoții să fie pregătite foarte bine pentru a profesa în domeniile pe care și le doresc”, a declarat prof. univ. dr. Marin Ionică.

În noul an universitar intră aproape 300 de studenți care au ales Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei, Ştiinţe Sociale şi Psihologie, dintre care 60 de studenți în anul I și 50 de tineri înscriși în primul an la masterat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here