„Săptămâna Prevenirii Criminalităţii” s-a încheiat în Olt cu Ziua siguranței rutiere /FOTO

„Săptămâna Prevenirii Criminalităţii” s-a încheiat vineri, 6 octombrie, în Olt, ultima zi fiind dedicată siguranţei rutiere, ocazie cu care polițiștii rutieri și cei de prevenire au desfăşurat acţiuni de informare a cetăţenilor privind principalele cauze şi condiţii care conduc la producerea de accidente.

De asemenea, polițiștii au fost prezenți în școlile din județ, desfăşurând activităţi informativ preventive, în scopul conștientizării copiilor cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulație rutieră.

Prin prezentarea unor recomandări rutiere, într-o manieră interactivă, polițiștii rutieri au reușit să capteze interesul micuților, urmărindu-se reducerea numărului de victimizare a acestora în accidentele rutiere.

Cea de-a doua ediție din acest an a Săptămânii Prevenirii Criminalității (ajunsă la a 13-a ediție la nivelul Poliției Române) a avut loc în perioada 2 – 6 octombrie.

Copii, elevi, tineri, profesori, părinți, vârstnici, cu toții au primit recomandări utile pentru o viață lipsită de evenimente neplăcute.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here