Liderul PNL Olt, Ion Moisescu, va fi înmormântat sâmbătă la Scornicești. Va participa și Ludovic Orban

Președintele PNL Olt, Ion Moisescu, care a încetat din viață vineri dimineață în urma unui infarct, va fi înmormântat sâmbătă la Scornicești, anunță apropiații.

Slujba de înmormântare va avea loc în jurul prânzului la Biserica „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril” din localitatea Mărgineni, iar înmormântarea va avea loc în cimitirul lăcașului de cult la ora 13.30, potrivit primarului din Scornicești, Ion Prioteasa. El va fi condus pe ultimul drum, dincolo de rude și apropiați, de colegi și lideri ai Partidului Național Liberal. Inclusiv președintele partidului, Ludovic Orban, va fi prezent la tristul eveniment.

Ion Moisescu (Costel pentru apropiați), a încetat din viață vineri dimineață, la doar 51 de ani, în locuința sa din Scornicești, unde a fost găsit fără suflare în pat. Nimic nu prevestea o asemenea tragedie, spun apropiații. Cel mai probabil, liderul PNL Olt a suferit un infract. Chemat de urgență de familie, un echipaj de la Amulanță s-a deplasat imediat la domiciliul liderului PNL Olt, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea sa.

Cunoscut om de afaceri local, patron al restaurantului Donald din Scornicești, consilier județean în mai multe mandate și fost director al Sistemului de Gospodărire a Apelor Olt, Ion Moisescu a făcut parte, foarte mulți ani, din staff-ul de conducere al PNL Olt, din funcția de prim-vicepreședinte al organizației urcând pe cea de președinte în aprilie anul acesta.

Născut în 1966, Ion Moisescu a împlinit 51 de ani în 22 iulie. El era căsătorit și avea doi copii, ambii băieți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here