Primăria Slatina pregătește o surpriză de proporții pentru populație în ultima lună a anului

Primăria Slatina pregătește o surpriză de proporții pentru populație în ultima lună a anului: municipalitatea va organiza, în premieră, un Târg de Crăciun care se va desfășura în centrul orașului și care va dura aproape toată luna decembrie.

Mai exact, Târgul de Crăciun se va desfășura pe esplanada din centrul orașului în perioada 1 – 26 decembrie, după ce municipalitatea va desemna un organizator în cadrul unei licitații publice.

„Luna aceasta urmează să scoatem la licitație caietul de sarcini al manifestării pentru desemnarea legală a unei firme care să se ocupe de tot, atât de organizarea comerțului care să se desfășoare în decembrie, cât și de programul artistic prevăzut în cadrul manifestării, pentru că, în fiecare zi din  intervalul 1-26 decembrie, vor fi spectacole, între orele 17.30-19.30”, a declarat purtătorul de cuvânt al primăriei, Mugurel Manea.

Târgul de Crăciun va fi inaugurat printr-un spectacol de zile mari în cadrul căruia vor evolua cunoscuți artiști, cu precădere din domeniul muzical. De asemenea, pe durat lunii decembrie, pe clădirea complexului comercial Winmarkt (fostul magazin Oltul) vor fi, la orele serii, proiecţii laser spectaculase cu mesaje de sărbători din partea primăriei.

Pentru organizarea târgului primăria a alocat suma de 60.000 de lei, urmând ca executivul să ceară consiliului local modificarea bugetului programelor şi proiectelor culturale, educative şi manifestărilor sportive pe anul în curs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here