Ultima informație despre noul ministru al Dezvoltării, Paul Stănescu/Este OFICIAL

Decretele semnate de președintele Klaus Iohannis privind numirea lui Paul Stănescu în funcțiile de viceprim-ministru și ministru al Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, a lui Felix Stroe – ministru al Transporturilor și a lui Marius Nica – ministru delegat pentru Fonduri Europene au fost publicate marți seara în Monitorul Oficial al României, potrivit AGERPRES

De altfel, Paul Stănescu și ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Marius Nica, au preluat, tot marți, mandatele de la Sevil Shhaideh și Rovana Plumb, se arată într-un comunicat al MDRAPFE, remis AGERPRES.

Președintele PSD Olt, Paul Stănescu, a depus, marți seară, la Cotroceni, jurământul pentru funcția de ministru al Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, alături de ceilalți doi noi miniștri, Felix Stroe la Transporturi și Marius Nica la Fonduri Europene.

Stănescu a fost acceptat de președintele României în ciuda informațiilor vehiculate de presă că președintele PSD Olt nu ar fi pe placul lui Klaus Iohannis. Mai mult, după depunerea jurământului de învestitură, președintele Iohannis a purtat și un scurt dialog cu liderul soccial-democraților din Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here