Informații Digi24: Mișa, criticat de premier pentru taxa de solidaritate

Digi24 a aflat că premierul Mihai Tudose nu e deloc încântat de anunţul despre noua taxă făcut de Ionuţ Mişa, care n-ar fi la prima problemă de comunicare. Surse apropiate Guvernului spun că Tudose a avut o discuție cu ministrul Mișa, iar șeful Guvernului l-a mustrat pe Ministrul de Finanțe pentru declarațiile referitoare la taxa de solidaritate, potrivit digi24.ro.

Într-o perioadă complicată din punct de vedere fiscal, ministrul de Finanțe a anunțat o taxă nouă, de 2%, așa-zisa taxă de solidaritate.

Nu doar jurnaliștii, economiștii și oamenii de afaceri au auzit vestea, ci și premierul. Iar informațiile aflate de reporterul Digi24 Anca Suciu arată că premierul și ministrul de Finanțe s-au întâlnit astăzi, iar discuția nu a fost nici pe departe una amicală.

Mihai Tudose a fost nemulțumit de modul cum Ionuț Mișa a prezentat informațiile în interviul în care a anunțat taxa de solidaritate.

Se pare că în ziua precedentă, la Guvern, cei doi au vorbit despre ce urmează să se anunțe pentru perioada următoare, iar taxa de 2% nu a fost printre subiectele discutate, conform digi24.ro.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here