Mesaje FALSE de la o adresă electronică a Direcției Naționale Anticorupție/Ce spun procurorii

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) atrag atenția că mai multe persoane au primit mesaje de la o adresă electronică a instituției și că aceste mesaje sunt false.

Având în vedere că, în cursul zilei de 18 octombrie 2017, diverse persoane au primit mesaje electronice de la o adresă falsă, cu denumirea anticoruptie@pna.ro, deși anterior nu au avut nicio corespondență cu instituția, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să atenționeze că astfel de mesaje nu provin de la Direcția Națională Anticorupție și, în cazul în care sunt primite, trebuie verificate, așa cum s-a întâmplat și în acest caz.
Scopul creării acestei adrese false de e-mail a fost transmiterea de informații false, în încercarea de a induce în eroare destinatarii și nu are legătură cu infrastructura informatică a instituției, se arată într-un comunicat de presă al DNA.

„Subliniem că nici Direcția Națională Anticorupție (D.N.A.) și nici persoanele din conducerea instituției nu dețin niciun fel pagină sau cont de utilizator pe rețele de socializare.

Direcția Națională Anticorupție anunță că singura expunere a instituției existentă în spațiul virtual este pagina de internet www.pna.ro (în vederea semnalării unor fapte de corupție, pentru a face solicitări, pentru a afla date de contact, pentru a afla informații despre activitatea instituției etc.)”, se mai precizează în comunicatul DNA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here