Trimis în judecată pentru operațiuni financiare frauduloase/Ce a putut să facă un bărbat

Polițiștii din Mureș au finalizat cercetările față de un bărbat, bănuit că ar fi folosit fraudulos un card bancar pentru a face plăți pe un site de pariuri, cauzând victimei o pagubă de aproape 6.000 de lei. Cel în cauză a fost trimis în judecată pentru fraudă cu instrumente de plată electronice.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu-Mureş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, bănuite de fraudă cu instrumente de plată electronice.

Din cercetări a reieşit faptul că un bărbat, de 38 de ani, din judeţul Harghita, ar fi intrat în mod fraudulos în posesia datelor unui card bancar, pe care l-ar fi utilizat, în repetate rânduri, pentru a face plăți online, pe un site de pariuri.

Valoarea totală a prejudiciului  cauzat victimei, un bărbat, de 23 de ani, din judeţul Mureş, a fost estimată la 5.800 de lei.

Bărbatul a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here