De ce dă Florescu vrabia funcţiei de şef al IPJ Olt din mână pentru cioara de la Şcoala de Poliţie

Inspectoratului General al Poliției Române a confirmat oficial, luni, că şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, comisarul Cătălin Florescu, pleacă de la conducerea IPJ, fiind numit în funcția de director al Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor Slatina. Care ar fi cauzele acestei mutări?

Potrivit surselor OLT-ALERT, trecerea de la conducerea IPJ Olt în funcţia de director al Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor Slatina a fost cerută de însuşi Florescu.

El a primit „verde” de la Prefectura Olt, prima instituţie căreia i-a adresat solicitarea, conform procedurii, ulterior cererea fiindu-i aprobată şi de IGPR.

Sursele citate mai susţin şi o variantă neoficială, potrivit căreia lui Cătălin Florescu i-a fost sugerată subtil această „preferinţă”, din cauze ce ţin de calitatea managementului aplicat la nivelul inspectoratului, dar şi din alte cauze.

Atribuțiile inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Olt vor fi îndeplinite, conform fișei postului, de către adjunctul inspectorului șef, Cristian Voiculescu, se mai arată în comunicatul Poliţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here