Este OFICIAL: Şeful Poliţiei Olt, Cătălin Florescu, pleacă din funcţie/Voiculescu preia conducerea IPJ

Informaţia potrivit căreia comisarul şef Cătălin Florescu pleacă de la conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt a devenit, luni, oficială.

Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a confirmat oficial că şeful IPJ Olt a fost numit în funcția de director la Centrul de Formare și Perfecționare a Polițiștilor Slatina.

„Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române este împuternicit să comunice următoarele:

Prin dispoziția inspectorului general al Poliției Române, cu data de 23 octombrie a.c., comisar-șef de poliție Florescu Eugen Cătălin se numește în funcția de director la Centrul de Formare și Perfecționare a Polițiștilor Slatina”, se arată într+un comunicat de presă al IGPR.

Atribuțiile inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Olt vor fi îndeplinite, conform fișei postului, de către adjunctul inspectorului șef, Cristian Voiculescu, se mai arată în comunicatul Poliţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here