IMAGINILE ZILEI în Olt/Din ce au putut scăpa doi soţi care, după ce le-a luat foc maşina, au plecat mai departe cu un alt autoturism

Două persoane, soţ şi soţie, abia au scăpat cu viaţă după ce autoturismul cu care se deplasau a luat foc în mers pe o şosea din localitatea Găneasa. Ei au reuşit să părăsească maşina cu foarte puţin înainte ca flăcările să cuprindă întreg autovehiculul, după care, pentru că se grăbeau, au plecat mai departe cu o altă maşină.

În cel mai scurt timp posibil, la locul evenimentului au ajuns pompierii din Slatina cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, dar şi un echipaj SMURD. Echipele de intervenţie nu au mai găsit însă la faţa locului persoanele care se aflau în autoturism în momentul izbucnirii incendiului, un soţ cu soţia sa, care, o dată scăpaţi cu viaţă din această nenorocire, şi-au lăsat datele de identificare poliţiştilor şi au plecat cu un alt autoturism mai departe, spunând că se grăbesc foarte tare.

„Autoturismul se afla în trafic în momentul izbucnirii incendiului, iar în acesta se aflau şoferul şi o pasageră. Cele două persoane au reuşit să se autoevacueze înainte ca indendiul să cuprindă întregul autovehicul.

La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără şi degajări mari de fum”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul Alin Băsăşteanu.

Pompierii au lichidat incendiul în scurt timp, dar nu au mai putut să salveze autoturismul, acesta fiind distrus în totalitate.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs de un conductor defect sau neizolat corespunzător, a mai precizat purtătorul de cuvânt al pompierilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here