Replică usturătoare a ministrului Carmen Dan la acuzaţia că ar dori superputeri pentru Jandarmerie

După ce deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a afirmat public că ministrul Administraţiei şi Internelor a influenţat votul în Comisia de Apărare a Camerei Deputaţilor pe marginea unui proiect de lege care ar da puteri suplimentare Jandarmeriei Române, Carmen Dan îi aminteşte liberalului că Guvernul a dat un aviz negativ pe acest proiect, în vreme ce unii parlamentari PNL au semnat iniţiativa legislativă.

„Răspuns temerilor domnului Raeţchi

În general nu am timp să urmăresc toate opiniile exprimate de membrii Parlamentului, cu atât mai puţin pe cele ale domnului Raeţchi, care știu că are o temă aparte în ceea ce mă privește.

Câțiva colegi mi-au semnalat însă, că astăzi domnul deputat mă suspectează de influenţarea votului din comisia de apărare a Camerei Deputaților pe legea care introduce drepturi suplimentare jandarmilor, inclusiv posibilitatea de a deveni organe de cercetare judiciară. Asta în condițiile în care eu nu sunt nici deputat și nici membru al acestei comisii.

Domnule coleg, opinia mea față de acest proiect de lege este opinia exprimată de Guvern, adică de respingere. Dacă simțiți nevoia ca argumentele dumneavoastră să fie auzite, vă recomand să începeți acest exercițiu de convingere cu propriii colegi de partid, semnatari ai inițiativei legislative pe care Guvernul a respins-o.

Nu vă mai reamintesc ce înseamnă iniţiativă legislativă; sunteti deja parlamentar, nu vreau să vă jignesc.

Vă dau totuși un sfat: înainte să ieșiți «la rampă», ar fi ideal să vă documentați! Evitați astfel penibilul!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Carmen Dan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here