Paul Stănescu: Programul de guvernare poate fi implementat „cu o condiţie esenţială”. Care e aceasta/VIDEO

Vicepremierul şi ministrul Dezvoltării Ragionale Paul Stănescu a ţinut cu tot dinadinsul ca prima conferinţă de presă, după numirea în cele două funcţii, să o susţină la Slatina, lucru care s-a întâmplat sâmbătă, când demnitarul a anunţat şi priorităţile sale ca ministru. Iar prioritatea numărul 1 este implementarea programului de guvernare, lucru posibil, „cu condiţia esenţială să rămânem la guvernare până în 2020.  

„Mi-a propus ca prima ieşire, după ce am fost numit ministrul al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene şi viceprim-ministru să fie la Olt, pentru că sunt oltean şi n-o să uit niciodată de unde am plecat”, a spus, sâmbătă, ministrul Dezvoltării Regionale.

El a subliniat că prioritatea sa cea mai de seamă este implementarea programului de guvernare pe care este sigur că PSD-ALDE îl va duce la capăt, cu condiţia ca respectiva coaliţe să rămână la guvernare până în 2020.

„Prioritatea mea, ca vicepremier şi ministru al Dezvoltării, este programul de guvernare. Chiar dacă, să spunem, au fost anumite neconcordanţe sau declaraţii nefericite ale unor colegi de-ai noştri, programul de guvernare se va aplica, exact aşa cum spune şi Liviu Dragnea, aşa cum ne-am propus şi cum am spus şi în campania electorală, că îl vom duce la capăt, cu condiţia esenţială să fim la guvernare până în 2020”, a declarat Paul Stănescu.

Pe linia ministerului pe care îl conduce, cel mai important lucru este programul de dezvoltare a satului românesc.

„La ministerul pe care îl controlez sunt foarte multe programe, dar cel mai important program pe care îl implementează ministerul, cu cele 10 măsuri, este cel privind modernizarea satului românesc. E un program care este pe proiecte, şi vorbesc de PNDL 2 acum, care va începe din acest an. Este vorba de 30 de miliarde de lei pentru 9.500 de obiective, şcoli, grădiniţe, drumuri, apă, canal etc.”, a mai reliefat Paul Stănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here