Român de 20 de ani, bătut cu RANGA de doi indivizi în Marea Britanie. Imagini de o cruzime înfiorătoare

Scene şocante în oraşul britanic Luton! Un român a fost snopit în bătaie de doi indivizi. Imaginile în care omul este lovit cu furie până își pierde cunoștința au fost surprinse de un martor. Revoltați, părinţii tânărului au depus plângere la poliţie. Anchetatorii au făcut publică filmarea de o cruzime ieşită din comun în speranţa că îi vor prinde pe agresori, informează B1 TV.

Filmul a ajuns pe Facebook, iar o persoană care spune că este rudă cu cel bătut a scris că a fost rănit grav și operat pe creier.

Femeia spune că vărul ei s-a dus la magazin să cumpere țigări, alături de un alt tânăr, minor, iar atacatorii s-ar fi legat din senin de ei.

„Erau puși pe scandal, copiii au fugit și ei au fugit după copii și băiatul minor a apucat sa fuga și celălalt a rămas și s-a întâmplat ce s-a întâmplat și noi suntem șocați se mai bate lumea da’ nu așa in halul acesta”, a scris tânăra pe Facebook, potrivit frip.ro.

Familia victimei susţine că totul a pornit după ce românul de 20 de ani şi un prieten de-al său s-ar fi certat cu cei doi bătăuşi într-un magazin. Mai mult, rudele spun că tânărul care locuieşte în Luton ar fi fost lovit şi cu o sticlă în cap. Părinţii victimei au făcut plângere la poliţie.

„A fost un atac urât, violent care a lăsat victima în spital cu leziuni grave. Fac apel către oricine a asistat la această faptă să ne contacteze, precum și oricine care ne poate ajuta să identificăm cei doi bărbați despre care credem că pot avea informații vitale despre incident”, a declarat Scott Hannam de la Poliția Luton.

Potrivit Luton Today, bătaia a avut loc pe 27 octombrie, la ora 1.10 noaptea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here