Liviu Dragnea: Nu m-am gândit să-mi dau demisia

Întrebat dacă s-a gândit, în contextul noului dosar penal deschis de DNA, la demisia de la conducerea PSD, Liviu Dragnea a răspuns: „Nu, nu”, potrivit digi24.ro. Cât despre colegii din partid, șeful social-democraților spune că a primit doar mesaje de susținere și că i s-a cerut să rămână „pe poziție”.

„V-ați gândit o secundă să vă dați demisia?”, l-au întrebat jurnaliștii pe Liviu Dragnea. „Nu, nu, nu m-am gândit la asta”, a răspuns șeful PSD.

Dragnea a mai arătat că a primit foarte multe mesaje de la colegi. „Toți mi-au zis să mergem înainte și să nu ezităm și să nu cedăm”, a declarat șeful PSD.

Un mesaj similar a spus acesta că ar fi primit și de la liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu: „Mi-a zis să rămân în continuare pe poziție și să continuăm coaliția”, mai precizează digi24.ro.

Noul dosar penal în care liderul PSD, Liviu Dragnea, este urmărit penal pentru cinci infracțiuni, două de abuz în serviciu, două de fraudă cu fonduri europene și una de organizare a unui grup infracțional, este instrumentat de o procuroare tânără de la DNA.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here