Iohannis: Este clar că Dragnea trebuie să demisioneze. Acest tip de circ nu face bine

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat referitor la problemele penalea ale lui Liviu Dragnea, că „acest tip de circ nu face bine”, informează digi24.ro.

„Este greşit ca în conducerea statului să ajungă oameni cu probleme penale, ajung acolo şi vor să îşi apere pielea proprie, nu pielea românului, şi apar situaţii de tip circ, se victimizează când de fapt totul este doar de a-şi proteja propria persoană. Nu m-am uitat expres, dar a fost atât de evident în toată media, încât nu a putut fi evitat. Este clar că trebuie să demisioneze (Dragnea – n.r.). Nici nu trebuia să ajungă acolo, dar acest tip de circ nu face bine societăţii româneşti.

Vă daţi seama ce întrebări interesante primesc de la ceilalţi şefi de stat şi de guvern cu care mă întâlnesc. E greu de explicat cum românii tolerează o asemenea abordare în fruntea statului şi sper ca în scurt timp să se rezolve. E neplăcut să te întrebe cum e posibil ca numerele doi şi trei să fie implicaţi în probleme penale?”, a afirmat Iohannis, potrivit digi24.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here