Un celebru deputat de Olt a primit un plic cu o substanță suspectă/Se fac cercetări

Plic suspect primit în Parlament. A ajuns pe adresa comisiei speciale pentru modificarea legilor justiţiei şi îl avea ca destinatar pe deputatul de Olt Florin Iordache. Plicul suspect conţinea un praf de culoare albă, de natură neidentificată. A fost preluat de angajaţii Serviciului de Pază şi Protecţie, iar acum se fac verificări pentru a se stabili cu exactitate ce este, potrivit digi24.ro.

Florin Iordache a fost întrebat de jurnaliști despre incidentul cu plicul. „O  colegă de-a mea a venit și m-a anunțat că la Comisia juridică s-a primit un plic suspect cu o substanță. Eram în Comisie (comisia specială pentru legile justiției – n.r.) și am spus: sesizați pe cine e competent să vadă ce e cu el, cine l-a trimis, ce conține și așa mai departe. Am rugat Secretariatul General să sesizeze, să vadă despre ce e vorba: când s-a primit, unde s-a primit”, a povestit Florin Iordache.

„Înțeleg că s-a primit la Comisia juridică și conține un praf, dar repet: informațiile pe care le aveți dvs ăștia (sic! – n.r.) sunt”, a mai spus fostul ministru, precizând că el personal nu a văzut plicul.

Întrebat dacă se consideră o țintă, Florin Iordache a negat. „Eu nu consider. E un banal. Îți trimite cineva nu știu ce praf. Nu știu… În sfârșit… Organele abilitate fără îndoială își fac datoria”, a adăugat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here