Urmărit internațional, depistat de polițiștii români

Poliţiştii din Maramureș, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, au depistat un bărbat care era urmărit internațional de autoritățile din Germania, pentru 6 înșelăciuni.

La data de 21 noiembrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureș au  depistat un bărbat, de 40 de ani, din Vălenii de Munte, judeţul Prahova, care era urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare germane au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea a 6 infracțiuni de înșelăciune, pe teritoriul Germaniei.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj-Napoca și ulterior Curții de Apel Cluj-Napoca, fiind reținut și ulterior arestat preventiv pentru 15 zile, pentru demararea procedurilor de predare către autorităţile germane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here