Disperare: Jandarmeria umblă cu caravana să recruteze candidați/Vine și la Slatina

Caravana Jandarmeriei Române va fi, miercuri, 29 noiembrie, și în municipiul Slatina, judeţul Olt.

Caravana de recrutare a Jandarmeriei Române va fi prezentă, miercuri, în fața Instituţiei Prefectului – Judeţul Olt, începând cu ora 09.00, pe strada Primăverii (parcare Piața Zahana) începând cu ora 10.00 și pe strada Ecaterina Teodoroiu (parcare Piața Steaua) începând cu ora 11.00, anunță, printr-un comunicat de presă, Jandarmeria Olt.

„Cu această ocazie, jandarmii olteni vor prezenta condiţiile de participare la concursul de admitere în şcolile de subofiţeri jandarmi, sesiunea ianuarie 2018. Caravana inscripţionată cu mesajul “Vino în echipa noastră!”, are ca obiectiv promovarea ofertei educaţionale, precum şi recrutarea candidaţilor pentru cele două şcoli postliceale din subordinea Jandarmeriei Române. Personalul specializat din cadrul structurii de Resurse Umane, împreună cu alte cadre din inspectoratul nostru, vor oferi tinerilor dornici să urmeze o carieră militară, informaţii despre condiţiile de participare, înscriere, concurs, perioada de şcolarizare, respectiv drepturile şi obligaţiile jandarmilor”, se arată în comunicatul citat.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Olt anunţă recrutarea de candidaţi pentru şcolile de subofiţeri din Drăgăşani şi Focşani, care pun la dispoziţie 700 de locuri.

Cererile-tip de înscriere se depun de candidaţi până la data limită de 05.12.2017, iar concursurile de admitere sunt organizate în perioada 13 – 21 ianuarie 2018, conform graficelor/calendarelor mediatizate de către unităţile de învăţământ.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt din municipiul Slatina, strada Cazărmii, nr. 40, Serviciul Resurse Umane 0249/437901, 0249/437904 interior 24535 sau 24558.

Atât Jandarmeria Română, cât și Poliția recrutează candidați pentru școlile Ministerului Afacerilor Interne în cadrul unei sesiuni suplimentare după ce, anul acesta, au avut loc pensionări masive din structurile MAI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here