Ample acțiuni ale polițiștilor în ultimele 24 de ore/ Ce s-a DESCOPERIT

Pentru că „Siguranța ta, este prioritatea noastră!”, polițiștii au acționat în ultimele 24 de ore, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care puteau afecta liniştea comunități.

Pentru siguranţa cetăţenilor, aproape 7.500 de poliţişti au acționat, în ultimele 24 de ore, la nivel național, în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Au fost organizate 3.840 de patrule și s-a acționat, pentru prevenirea accidentelor rutiere, cu 275 aparate radar.

În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 2.323 de evenimente, dintre care 1.888 au fost sesizate prin SNUAU 112.

În urma activităților, au fost constatate 558 de infracţiuni, fiind prinse în flagrant delict 140 de persoane bănuite. Față de 39 de persoane au fost dispuse măsuri preventive. De asemenea, au fost identificate 14 persoane care ar fi comis fapte penale înregistrate inițial cu autor necunoscut.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 6.030 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridica la peste 2.000.000 de lei și au confiscat bunuri în valoare de aproape 30.000 de lei.

În ultimele 24 de ore au fost reținute 340 de permise de conducere și au fost retrase 121 de certificate de înmatriculare.

Reamintim tuturor cetățenilor că Poliția Română acționează permanent prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, este pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.

Sursa: Poliția Română

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here