Cunoscut deputat PSD, audiat de procurorii DNA în dosarul Tel Drum

“Au fost întrebări foarte puţine la care am răspuns cu maximă sinceritate. Eu n-am nicio legătură cu Tel Drum. Nu cunosc pe nimeni de la Tel Drum”, a spus parlamentarul după audiere.

În dosarul „Tel Drum”, în 13 noiembrie, procurorii DNA au anunţat că Liviu Dragnea este urmărit penal pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea companiei în privinţa acordării de contracte. Faptele ar fi fost comise în perioada în care era preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Procurorii au pus sechestru de peste 127 milioane lei (peste 27 de milioane euro) asupra bunurilor lui Liviu Dragnea în dosarul Tel Drum. Un teren de aproape 3.000 de metri, un apartament de 80 de metri pătraţi, două maşini şi mai multe sume de bani aflate în conturile lui Liviu Dragnea sunt printre bunurile sechestrate, anchetatorii căutând şi altele care i-ar aparţine liderului PSD.

Avocata Maria Vasii susține că procurorii DNA au găsit la perchezițiile efectuate la compania Tel Drum un bilețel roz pe care era notat codul numeric personal al liderului PSD, Liviu Dragnea, și cuvântul “șefu”.

Ea a mai declarat că acel bilețel ar fi fost adus la sediul companiei Tel Drum de către fostul șofer al lui Dragnea, pentru ca o persoană să îl ajute pe liderul PSD la reînnoirea unui permis de vânătoare. Persoana respectivă și Liviu Dragnea erau membri într-o asociație de vânători.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here