CUTREMURĂTOR în Slatina: Un tânăr de 18 ani, găsit SPÂNZURAT în Pădurea Strehareți

Un tânăr de 18 ani a fost găsit spânzurat în Pădurea Strehareți. Trupul atârnând în ștreang a fost observat de o patrulă a Poliției Locale.

„Un echipaj de polițiști locali care patrulau în Pădurea Strehareți, pentru că noi avem în atenție și această zonă pentru a o proteja de hoții de lemne, l-a observat pe tânăr care era spânzurat de creanga unui arbore. Imediat au fost anunțați polițiștii criminaliști”, a declarat, pentru OLT-ALERT, șeful Poliției Locale, Adrian Pop.

Potrivit polițiștilor, trupul neînsuflețit nu prezenta urme de violenţă, fiind vorba, cel mai probabil, de un caz suicidal. Totuși, conform procedurii, oamenii legii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru moarte suspectă.

„Este vorba despre un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Valea Mare. El a fost găsit spânzurat în Pădurea Strehareţi, în apropierea lacului. Nu există suspiciuni că ar fi fost victima vreunei infracţiuni. Potrivit procedurilor, s-a întocmit dosar de cercetare penală“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, comisarul Iulian Nicolae.

Cadavrul a fost transportat la Morga Slatina pentru efectuarea necropsiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here