BOMBĂ: Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, ACHITAT în dosarul în care a fost judecat pentru grave fapte penale

Președintele interimar al PNL Olt, fostul polițist Liviu Voiculescu, a fost achitat, miercuri seară, de Tribunalul Olt în dosarul în care a fost judecat, alături de alte persoane, foști și actuali polițiști și angajați ai Fiscului, dar și oameni de afaceri, de constituire sau aderare la un grup infracţional organizat, conflict de interese, organizarea şi desfăşurarea de activităţi ilicite în domeniul jocurilor de noroc.

Sentința a fost pronunțată miercuri seară, după ce instanța a amânat în două rânduri pronunțarea.

„Nu vreau sa vorbesc prea mult, decât că am crezut întotdeauna într-o justiție corectă și mă bucur că a făcut dreptate. Așa cum am spus, eu întotdeauna m-am considerat nevinovat”, a declarat, pentru OLT-ALERT, Liviu Voiculescu.

Fostul inspector principal de poliție și actualul primar al comunei Cungrea Liviu Voiculescu a fost trimis în judecată în 2014, alături de alte 20 de persoane, printre care se numără foști colegi ai săi de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Olt, mai mulţi angajați ai Finanțelor Publice Olt și oameni de afaceri din Olt și Dolj. El era acuzat pentru constituire sau aderare la un grup infracţional organizat, conflict de interese, organizarea şi desfăşurarea de activităţi ilicite în domeniul jocurilor de noroc.

Liviu Voiculescu a fost împuternicit să preia, interimar, conducerea PNL Olt în octombrie, după decesul președintelui ales al organizației, Costel Moisescu. Dosarul în care era judecat nu l-a împiedicat să își anunțe candidatura la alegerile interne pentru această funcție, susținând mereu că este nevinovat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here