Marius Iancu: Adoptarea Codului Administrativ va fi o premieră pentru România

Proiectul Codului Administrativ al României va intra în dezbaterea parlamentară și adoptarea lui va fi o premieră pentru România, anunță deputatul PSD de Olt Marius Iancu.

Este un proiect de lege care înglobează legislația din mai multe domenii ale administrației publice, având ca model legi asemănătoare din Franța, Portugalia și Germania, mai spune deputatul social-democrat.

„Domeniile care fac obiectul de reglementare al proiectului Codului Administrativ sunt administrația publică centrală, prefectul, instituția prefectului și serviciile publice deconcentrate, administrația publică locală, exercitarea dreptului de proprietate publica și privată a statului sau a unităților administrativ teritoriale, statutul funcționarilor publici și statutul juridic aplicabil personalului contractual, răspunderea administrativă și serviciile publice. 

Proiectul Codului Administrativ va intra în dezbaterea parlamentară și adoptarea lui va fi o premieră pentru România”, a scris, pe pagina sa de socializare, Marius Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here