Urmărit de autoritățile italiene, REȚINUT de polițiștii români

Un bărbat, din judeţul Mureş, pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat de urmărire internaţională, pentru săvârșirea de infracțiuni contra libertății și integrității sexuale a minorilor și trafic de minori, a fost depistat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Mureş.

La data de 7 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Mureş au reținut un bărbat, de 67 de ani, din judeţul Mureş, pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, pentru săvârșirea infracțiunilor de contra libertății și integrității sexuale a minorilor și trafic de minori.

Persoana se sustrăgea de la executarea unei pedepse de 3 ani de închisoare.

Pentru depistarea lui, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu-Mureș, care a emis pe numele acestuia o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here