Persoane date în urmărire, depistate de polițiști

În ultima săptămână, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost depistate 226 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

În perioada  29 noiembrie – 7 decembrie a.c., poliţiştii din întreaga ţară, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale a Poliției Române, au depistat 144 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 96 de minori.

De asemenea, au fost depistate 82 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 62 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 9 aveau mandate de arestare preventivă, 9 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare și 2 aveau emise sentinţe de internare în unităţi medicale de specialitate.

Exemplu:

Un bărbat, de 31 de ani, din Giurgiu, care se sustrăgea executării unei pedepse de 4 ani și 4 luni pentru comiterea infracțiunilor de instigare la trafic internațional de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc, a fost depistat, la data de 7 decembrie 2017, de către polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și încarcerat în Penitenciarul Rahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here