Imagini APOCALIPTICE în Olt, noaptea trecută. Pompierii au intervenit în FORȚĂ-FOTO/VIDEO

Un incendiu de proporții a izbucnit noaptea trecută la o locuință din localitatea olteană Osica de Sus. Pompierii au intervenit în forță pentru stingerea flăcărilor, cu care s-au luptat mai bine de patru ore. Casa și bunurile din ea au fost, însă, distruse.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD de la Garda Osica, dar și o autospecială de stingere de la Detașamentul Caracal.

„La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta violent, cu flacără și degajări mari de fum, la acoperișul casei și la acoperișul unei anexe și la bunurile din interiorul casei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Intervenția pompierilor a durat mai bine de patru ore, fiind distruse acoperișul locuinței și anexei, pe circa 250 de metri pătrați, electronicele, electrocasnicele și mobilierul din patru camere de locuit.

Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit electric produs de un cablu electric defect sau cu improvizații, a mai spus purtătorul de cuvânt al pompierilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here