Fetiță de 3 ani din Tulcea, pusă de părinți să fumeze și să bea cafea: „Hai, trage, trage!”

Foto: Observator.tv

Direcția pentru Protecția Copilului a deschis o anchetă în cazul fetiței de 3 ani din comuna Niculițel, Tulcea, care a fost încurajată și filmată de părinți în timp ce fumează și bea alcool.

În imaginile care ar fi fost filmate la petrecerea de revenire a tatălui fetiței în țară, după ce a petrecut o lună într-o închisoare din Germania, pentru furt, o arată pe fetiță cum este încurajată de mamă să tragă cu putere în piept dintr-o țigară. Filmarea publicată de Facebook a stârnit furia și revolta oamenilor, iar unii dintre ei au făcut reclamație la poliție, relatează Observator.tv.

„Zi: dă cafeaua. Hai, trage, trage. Aşa, stai ca barosanii. Ia trage, ia. Da’ ce faci fată, fumezi? Ai şi unghiile făcute. Îmi dai să fumez şi eu?”, spun adulţii din încăpere, se distrează teribil pe seama copilei.

„În după-amiaza zilei de 11 decembrie a.c, poliţiştii Postului de Poliţie Niculiţel au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe Facebook circulă un material video cu o minoră de 3 ani, din localitatea Niculiţel, care ar fi încurajată de persoanele adulte să fumeze ţigări şi să bea cafea. S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, conform art.197 din Codul penal“, a transmis Inspectoratul de Poliție a Județului Tulcea.

De asemenea, inspectorii de la Protecția Copilului au deschis o anchetă în acest caz și vor merge acasă la familie pentru a sta de vorbă cu părinții și rudele micuței. Între timp, copila a fost internată la spital, unde i se vor face mai multe analize.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here