Femeia care a UCIS o tânără împingând-o în fața metroului a fost reținută noaptea trecută

Femeia bănuită că ar fi împins o tânără pe linia de metrou în staţia Dristor 1 a fost depistată de poliţişti în cursul nopţii, a fost audiată de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în calitatea de suspect, miercuri dimineață fiind reținută pentru 24 de ore.

Femeia, în vârstă de 36 de ani, a fost depistată în jurul orei 01.00, în fața unui magazin din Capitală. Ea a fost dusă la Poliția Capitalei și, după mai multe ore de audieri, miercuri dimineață, în jurul orei 06.00, ea a fost scoasă încătușată din sediul Poliției. Cel mai probabil, ea va fi prezentată unei instanțe de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

O tânără de 25 de ani a murit marţi seară în staţia de metrou Dristor sub roțile unei garnituri de metrou după ce ar fi fost împinsă de o femeie pe linia metroului. Prima informație în acest caz indica posibilitatea unei sinucideri. Polițiștii de la Criminalistică sosiți la fața locului au vizionat înregistrările camerelor de supraveghere video și așa au observat că la mijloc este vorba de o crimă. Semnalmentele suspectei au fost date publicității și oamenii legii au început căutările în toate stațiile de metrou și pe străzile Capitalei. Femeia suspectată de crimă a fost astfel depistată pe stradă, în fața unui magazin. Ea nu a opus rezistență atunci când a fost condusă la Poliție.

Există informații potrivit cărora aceeași femeie ar mai fi împins o altă tânără pe linia de metrou într-o altă stație, cu câteva ore înainte de crima de la Dristor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here