Ajutoare sociale ridicate cu mașini de lux, la Craiova. ”Sunt de cea mai proastă calitate. Să se dea bani!”

La Craiova, ajutoarele sociale s-au ridicat cu Mercedes, Audi, Range Rover sau taxi-ul. Ce-i drept, unii oameni chiar sunt necăjiți, au primit produsele cu bucurie și au plecat. Alții, însă, s-au plâns că ajutoarele sunt puţine şi de proastă calitate, dar, dacă tot sunt gratis, au venit și le-au luat.

Reporterul Digi24 a surprins un ”amărât” luând ajutoarele sociale cu Mercedesul. Întrebată despre asta, persoana respectivă a răspuns: ”Da, eu pentru asta am venit, să le iau şi să le dau la oamenii săraci”.

O pensionară s-a plâns că a plătit 50 de lei pe transport pentru a-și lua alimentele gratuite: ”50 de lei ne-a costat drumul. Ce-şi bate domn’e, joc de lume, aşa…în halul ăsta? ! Într-o plăsuţă aşa mică ….câteva…”.

Niște doamne cu fuste multe au coborât din taxi. Sunt nemulțumite:

– Ne daţi 2 kile de ulei să mâncăm un an din ele!
– Pe taxi cât aţi dat? Vrea să știe reporterul.
– Dăm 200 dus-întors.

În fiecare plasă s-au pus două kilograme de zahăr, două de făină, un kilogram de orez, unul de mălai şi doi litri de ulei – în valoare totală de 23 de lei, informează Digi24.

”Sunt de cea mai proastă calitate. Să se dea bani”, a cerut un beneficiar.

”Pentru mine nu foarte importante. Pentru alţii, poate. Am venit să le luăm, pentru că ăsta e dreptul şi aşa e legea”, a spus un altul, la mașină.

Alți beneficiari au venit într-un Rover!

– Mai mare drumul şi stresul pentru nişte ajutoare care …, comentează unul dintre ei.
– Sunt importante?
– Pentru mamaie, care are 5 milioane pensie, sunt importante.

15.000 de persoane au beneficiat de aceste ajutoare. În total, Primăria a cheltuit din bugetul propriu doar pentru pachetele de Crăciun 345.000 de lei.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here