Criminala de la metrou a fost la CINEMA înainte de a ataca! CUTREMURĂTOR! Ce film a văzut! “Era dezaxată/ Era însoţită de un …”

Cutremurător! Magdalena Șerban, criminala de la metroul bucureștean, ar fi fost la cinema, chiar la începutul lunii decembrie, unde a văzut filmul ”Orient Expres”.

Femeia care le-a vândut biletele a povestit că a recunoscut-o imediat pe Magdalena Şerban în momentul în care au fost făcute publice imaginile de la metrou.

„A venit la cinematograf la începutul lunii decembrie de trei ori în şapte zile. Prima data a întrebat cât costă biletele la film, însă nu a avut bani suficienţi să le cumpere. Era însoţită de un bărbat în vârstă de 40 de ani, un om al străzii, iar ea era la fel îmbrăcată ca atunci când a comis crima de metrou. A doua oară au venit şi au cumpărat bilete la filmul «Crima din Orient Expres», iar ulterior aceasta a revenit, s-a uitat pe afişe şi a plecat. Era dezaxată şi cu privirea pierdută. Nu căuta ceva anume. Nu mi-a venit să cred că am stat faţă în faţă cu o criminală“, a povestit pentru Adevărul femeia care le-a vândut biletele la film.

Magdalena Şerban a împins-o pe data de 12 decembrie pe Alina Ciuc sub roţile trenului, în staţia Dristor, unde a murit imediat în urma impactului. Criminala a fost prinsă de polițiști, după câteva ore.

Sursa: b1.ro 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here