TelDrum şi-a declarat PUBLIC acţionarii! ADEVĂRUL despre statutul lui Liviu DRAGNEA

Societatea Tel Drum și-a declarat public acționarii. Constroversata companie a înscris la Registrul Comerțului numele care apar în acționariat.

Deși se spune că firma este controlată de Liviu Dragnea, numele acestuia nu apare între acționari.

Potrivit Hotnews, cei care dețin Tel Drum sunt: Petre Pitiş, cu 54%, Dobrescu Liviu Lucian, cu 44% şi încă trei persoane, care deţin cate 0,665%: Neda Florea, Panaitov Marilena şi Costache Mirela.

De asemenea, datele de la Registrul Comertului arată că Mircea Vişan este împuternicit să semneze în numele şi pentru societatea Tel Drum.

Amintim că în 13 noiembrie, DNA a început urmărirea penală în dosarul Tel Drum pe numele mai multor persoane, printre care Liviu Dragnea, Fișcuci Marian – fost acționar majoritar (scriptic) al Tel Drum SA, Pitiș Petre și Neda Florea.

De asemenea, în data de 11 decembrie, procurorii au anunțat  că Tel Drum, Petre Pitiș și Mircea Vișan au fost puși sub urmărire penală pentru fraudă cu fonduri europene.

De altfel, DNA a și pus sechestru pe bunurile inculpaților. Liviu Dragnea, prin avocații săi, a contestat măsura, dar instanța a dat dreptate procurorilor.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here