Ce spune un deputat de Olt după un an de mandat și ce predicții face pentru 2018

Aflat la primul mandat de parlamentar, din partea Partidului Social Democrat (PSD), deputatul de Olt Marius Iancu și-a postat pe facebook impresiile în urma experienței parlamentare, subliniind că a fost un an politic dificil, dar și frumos, ținând cont de cei care l-au susținut.

„În urma cu an, am depus jurământul în Parlamentul României, devenind deputat ales al județului Olt. O experiență nouă, dar și o mare responsabilitate și o onoare să îi reprezint pe olteni în Camera Deputaților. 

A fost un an dificil pe plan politic, dar, în același timp, și frumos pentru că am avut alături de mine oamenii care m-au susținut și mi-au dat votul lor de încredere.

Le mulțumesc tuturor celor care îmi urmăresc activitatea parlamentară pe pagina mea de Facebook, celor care vin la audiențe la cabinetele parlamentare din Slatina și Scornicești, colegilor mei parlamentari, colegilor mei din PSD Olt și primarilor din județ. Scopul meu și al echipei din care fac parte este acela de a oferi independență și credibilitate instituțiilor statului, de a stopa abuzurile și a oferi românilor un trai decent în țara lor. Fiecare proiect de lege pe care l-am inițiat sau semnat și votat a fost un pas spre îndeplinirea acestor lucruri.

Îmi doresc ca, la anul, să vedem cât mai multe proiecte din PNDL 2 începute în orașele și comunele Oltului, sa vedem demarate lucrările la drumul expres Craiova – Slatina – Pitești și cât mai multe dintre problemele dumneavoastră să le transpun în inițiative legislative care să schimbe în bine viața noastră, a tuturor.

Vă mulțumesc că sunteți alături de mine pe acest drum! Sărbători fericite!”, a scris, pe pagina sa de socializare, deputatul Marius Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here