Pieton SPULBERAT de un autoturism la Piatra Olt/ Victima a MURIT pe loc

Un bărbat de 66 de ani din Piatra Olt a murit, sâmbătă seară, după ce a fost lovit de un autoturism în timp ce traversa strada. Decesul a survenit pe loc.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 18.00, în localitatea Criva din Piatra Olt. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD de la Slatina, dar și un echipaj de la Ambulanță. Deși s-au mișcat rapid, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața victimei.

„SMURD Slatina a intervenit, sâmbătă seară, în Criva, la un accident rutier cu pieton. Este vorba de un pacient în vârstă de 66 de ani, din Criva, găsit cu leziuni incompatibile cu viața. Decesul a fost constatat de medicul de la Serviciul de Ambulanță”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Polițiștii au ajuns și ei la fața locului pentru a cerceta împrejurările în care a s-a produs tragedia.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 66 de ani, din Piatra Olt, s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, fără să se asigure, fiind accidentat mortal de au autoturism condus de un bărbat, de 45 de ani, din localitatea Strejești. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspecoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

În acest caz oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here