Comisarul Bogdan Voica a RATAT șansa de a ocupa șefia Poliției Rutiere Olt/Ce notă a luat la concurs

Comisarul Ionuț-Bogdan Voica, înscris la concursul pentru ocuparea Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, a ratat șansa de a promova concursul organizat joi, obținând o notă foarte mică, respectiv 4,46. El trebuia să obțină minimum 7 pentru a fi declarat admis.

Bogdan Voica poate depune contestație în termen de 24 de ore de la afișare, la Serviciul Resurse Umane al I.P.J. Olt. Într-o asemenea eventualitate, contestaţia va fi soluționată în termen de două zile lucrătoare de la expirarea termenului de depunere.

Comisarul Voica ocupă funcția de șef al Serviciului Rutier Olt de la 1 ianuarie 2017, când a fost împuternicit în locul comisarului şef Ilie Roşu, ieşit la pensie.

Tot joi a picat concursul și comisarul Marian Bărbulescu, care și-a încercat norocul pentru ocuparea funcției de șef al Poliției Municipiului Slatina, obținând doar nota 4,52. În cursă se înscrisese și comisarul șef Sorinel Bărbuică, dar acesta s-a retras pe ultima sută de metri.

În schimb, comisarul șef Nicolae Mirea a promovat concursul pentru ocuparea funcției de șef al Poliției Caracal, după ce a obținut nota 7,95 la proba de interviu, organizată tot joi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here